Joc JLPR: Aventura (Vocabular Minna Capitolul 1)

Jucați Aventura (Voc. Minna 1)
Dificultate: Ușoară
În Lb. Japoneză (Romaji) și Română
Publicat de JLPR
2019

Întotdeauna mi-am dorit să existe un joc care să îmi testeze cunoștiințele acumulate în urma lecțiilor de japoneză de la facultate. Am dat un search pe google și tot ce am găsit au fost câteva aplicații de mobil.

Nu tare am putut încadra acestea la categoria ”Jocuri”. Eu doream un platformer ca și Super Toaster X, un RPG ca și Slime Forest sau un JRPG ca și Koe. Știți voi, un joc-joc, nu un quiz-game sau ceva educațional care se deghizează ca și fiind joc. Ajungând la concluzia dură că nu este ceea ce-mi doresc eu, aveam o singură opțiune.

Să fac eu jocul.

Am căutat diverse programe în care aș putea face un astfel de joc (și am găsit această listă, și aceasta), într-un final ajungând și la Sploder.

Sploder este o platformă cu ajutorul căreia puteți creea o varietate de jocuri, fără a fi necesar să cunoașteți vreo țâră de programare. Dacă sunteți interesat să faceți un altfel de cadou prietenei voastre gamer-ițe de Crăciun sau pur și simplu doriți să vă distrați, dați-i Sploder-ului o șansă.


Jucați Aventura (Voc. Minna 1)

Am decis să creez un joc care să vă testeze câteva din cuvintele și expresiile învățate în Capitolul 1 din Minna no Nihongo. Dacă ți-ai repetat lecția, nu ar trebui să întâmpini vreo dificultate în a alege răspunsul corect, dar va trebui să reușești să parcurgi restul obstacolelor care îți vin în cale.

Am încercat să construiesc un joc care să fie la fel de dificil precum vocabularul învățat (adică nu foarte dificil).

Sper să vă placă. Lăsa-ți o părere, spuneți-le prietenilor, dați un mare party – faceți orice și simțiți-vă bine. Hai, pace.


Programul Sploder a fost creat de Geoffrey „Geoff” P. Gaudreault
Animația pixel Ninja

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s