Invatam Japoneza Impreuna | Capitolul 1

Ahhh… postări lungi. Așa îmi plac. Îmi mai permit să mă destrăbălez verbal.

Deci ai terminat Minna No Nihongo și vrei să-ți recapitulezi ce-ai învățat, eh? Sau poate nu ai chef tu să parcurgi tot manualul și ai căutat o scurtătura? Oricare ar fi motivul tău eu am plăcinta cu mere și tu poftești la ea măi vere.

Orice rimează mă gâdilă la kokoro.

Totuși, recomand să citiți diligent și serios Minna chiar dacă parcurgeți pamfletul meu. Ok? Ok. Așa că pregătiți-vă えんぴつ-rile și ノート-urile că i dăm bice și după ce i dăm bice nu ne mai oprim până nu cânta 太い女, ok?


CAPITOLUL 1 – Sage-ul în căutarea Haremului

Înveți să folosești la fel cum puradeii învață să se joace în nisip cu… mânuța. Afli concomitent că verbul です se pune la finalul propoziției pentru a enunța că ceva este.

Boom. Deja te simți ca un sage absolut călare pe țestoasa ta înspre un harem. Dar stai, că pe cărare ceri direcții și cineva îți spune, ”ここ HAREM が じゃありません。” . Stupefiat la cele auzite, rămâi totuși cu cunoștiințe legate de exprimarea a ceea ce nu este.

Mai departe îți pică un măr în cap și te întrebi, ”Oare a inventat cineva gravitate ”. Da. Nu vezi nici un semn de întrebare la final pentru că în japoneză pui pentru a enunța o întrebare.

Dublu-Boom. Bada-Boom. Știi ce mai e bada-bumbastic? Faptul că arată ca o undița. Știi cine mai are o undiță? Sage-さん も. Cu undița fură lenjeria intimă a femeilor din おんせん. Observi cum am folosit も pentru a enunța că ȘI dânsul are o undiță 。 Așa să folosești și tu.

Nu undița, ci -ul.

Colac peste pupăză, Sage-さん se duce acasă cu vreo douăji de perechi de tangăi. Odată atârnați vine soțiăsa și îl întreabă, ”A cui sunt toți acești chiloți か.”, iar Sage-さん îi șoptește senzual printre buze, ”ぼく  タンガ です。” încheind astfel capitolul cu ultima cunoștiință și anume că pentru a uni două substantive, pui între ele un și gata ești cu ele.

Dar nu la fel de gata cum e Sage-さん după ce termina nevasta cu el.

Auăleeeeeu.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s